Magnat Monitor Supreme 2002 test

Det tyska märket Magnat grundades 1973 av Rainer Haas. Framgången för detta världsomspännande företag beror på den kontinuerliga utvecklingen av dess produkter och teknologi. Snyggt utseende och perfekt ljud kännetecknar dessa högtalare, plus övertygande kraftfulla produkter finns tillgängliga till konkurrenskraftiga priser. Vi har nu testat och analyserat Magnat Monitor Supreme 2002.

Magnat-Monitor-Supreme-2002-1024x576

Snygg design och modern teknik

Magnat-Monitor-Supreme-2002-Prueba-300x225

Som ett första steg, låt oss titta på den tekniska informationen. Magnat Monitor Supreme 2002 väger bara 23 kg. Måttmässigt är den 267 millimeter bred, 1080 millimeter hög och 335 millimeter djup. Högtalarna är skyddade av tyg. Frekvenssvaret är mellan 18 och 40 000 hertz, effekten är 225 eller 450 watt, medan impedansen är mellan 4 och 8 ohm. Dessutom är Magnat Monitor Supreme 2002 en trevägs subwooferhögtalare inrymd i ett starkt MDF-skåp. Titta också på diametrarna som ger de perfekta ljuden. Diskanthögtalarens diameter är 1 × 25 millimeter, centerhögtalarens diameter 1 × 170 millimeter och subwooferns diameter 2 × 200 millimeter.

Magnat Monitor Supreme 2002 är billig men har utmärkt prestanda

Monitor Supreme är för närvarande den mest populära Magnat-serien. Detta är ingen slump: vi fick ett chockerande bra ljud jämfört med priset. Inte bara det utmärkta ljudet utan även det eleganta utseendet kännetecknar enheten. När det gäller den förnyade formen är förändringen tydligt synlig i konstruktionen av MDF-baffeln samt i de runda formerna, anslutningsklämmorna och det nya basreflex-uttaget. Dessutom är högtalaren exakt över hela frekvensområdet, samt dynamisk bas. Magnat Monitor Supreme 2002 har en minimalistisk och modern design. Detta förstärks av den eleganta frontpanelen, speciella stativet och det diskreta utseendet på varumärket.

Vi lyssnade också under arbetet

Denna högtalare fungerar utmärkt när du tittar på film och lyssnar på musik. Instrumentet är det perfekta valet för båda uppgifterna, ger intensiva och exakta basljud såväl som dynamiskt ljud. Ljuden är perfekta åt alla håll. Han täckte rummet fint. Inte för högt hörde vi denna överdrivna bas. Naturligtvis jämfört med sin egen kategori.

Du bör lyssna innan du köper

altavoces-tycoon-300x169

Från Magnat Monitor Supreme är det vi har hört klart ljud på alla volymer och intervall, både när man lyssnar på musik och tittar på film, samt detaljerade dialoger i det senare fallet. Och tack vare subwoofern är subwoofrarna extremt kraftfulla, intensiva och täta. Det är ett idealiskt val för ett mellanstort eller större hemmabiorum samt ett vardagsrum. I dessa rum kan enheten ge maximal prestanda. För att utrustningen verkligen ska leverera utmärkt prestanda är det naturligtvis absolut nödvändigt att akustiskt behandla rummen. Det betyder att mått behöver bestämma exakt vilken typ av paneler som ska placeras i ett givet rum. Om detta inte görs kommer utrustningens prestanda att försämras kraftigt av ekon och reflektioner.

Similar Posts