Leveranstiden för produkterna är 2 veckor från mottagandet av produktens pris på vår faktura, i fallet med kolumn, QRD-diffusorer och tryckta paneler 3 veckor!

Leveranskostnaden för den / de beställda produkterna visas efter att produkten / varorna har placerats i kundvagnen!

Om produktbeställningen annulleras innan leveransen börjar – får kunden tillbaka priset och leveransen kommer att ske. kostnad, men om leveransen redan har startat återbetalar vi priset på den annullerade produkten till kunden, men leveranskostnaden kommer att bäras av köparen! Kontrollera skicket på de beställda produkterna noggrant vid leverans, förvara fakturan och kartongförpackningen!

Om produkten / produkterna som mottagits efter leverans till huset är skadade, defekta, eller om du hittar smuts på dem, eller om färgen, storleken, materialet inte motsvarar kunden, vänligen meddela kunden inom två arbetsdagar efter mottagandet, e -post eller telefon! Om kunden inte gör det kommer kostnaden för att returnera produkten / produkterna utöver två dagar att bäras av kunden!

Vi kan bara returnera produkterna i originalförpackningen och tillsammans med fakturan som bekräftar inköpet / kvittot! Produkter som tas emot utan skador och fel kan returneras av kunden inom 14 dagar, men priset på produkterna återbetalas endast om produkterna är fria från smuts och skador!

Om kunden inte får den beställda produkten eller vårt företag gör ett annat fel i leveransen av produkterna, kommer vi att ersätta leveranskostnaden för att returnera produkterna till kunden, men endast upp till det belopp som kunden tidigare betalat för leverans av produkterna.

I länder som inte är medlemmar i Europeiska Unionen (t.ex. Schweiz, Storbritannien) ska tullar betalas på försändelsen av produkterna. (Tullbeloppet kan variera från land till land.)