1 2 3 4

Referenser är mycket viktiga för oss och för våra kunder!

Skicka bilder och videos av absorbenter, diffusors och våra andra produkter. Det hjälper våra andra kunder och dem som fortfarande tänker över det stora beslutet.

1 2 3 4

Var inte rädd för att skicka referensbilder!

Vi vet att många inte gillar att publicera sina hem på Internet. Om det inte fanns några referensbilder av våra produkter i stora mängder, som

osv, så skulle folk inte kunna veta hur paneler på deras väggar eller en basfälla i hörnet skulle se ut i det verkliga livet. Det skulle också vara svårt att bestämma sig, utan referensbilder, för vilken färg eller mönster diffusorns frontpanel ska ha i ett vardagsrum, t.ex.: ek för röda vägg, eller cirkelformade frontplattor.

Sociala media

Vi tillbringar flera timmar om dagen på sociala medier och delar massor av bilder om oss själva och allt annat betydande.

I vårt fall tar de begärda referensbilderna bara 1-2 minuter av din dyrbara tid. Denna lilla nerlagda tid kan hjälpa andra enormt när de funderar över vilken produkt de ska köpa. Vår avsikt är inte bara att sälja. Många vet ingenting om akustik. Det är därför vi skriver så många artiklar om detta ämne eftersom vi har en enorm mängd erfarenhet. Vi delar regelbundet denna upplevelse med de människor som e-postar oss. Vi är glada att få ge råd om akustik, såsom

  1. högtalarplacering
  2. val av lyssnarposition
  3. studiokonstruktion
  4. absorbentplacering
  5. anpassade basfällor

Listan kan göras mycket längre. Men kärnpunkten är att folk tar våra råd om ovanstående till sina hem. Så får de kanske en idé och kommer närmare förverkligandet av den perfekta akustiken.

Med din hjälp!

Ta referensbilder, det tar bara några minuter!

Referensbilder kan dessutom användas för att illustrera kvalitet. Nästan alla våra bilder går att zooma in på för att se hur det akustiska materialet är perfekt och har exakt passform. Det hjälper oss att erbjuda premiumtjänster till våra kära kunder.

Skicka också en video!

Trots att vi har sett hundratals referensbilder och fått många videos av våra kära kunder kan vi tyvärr inte ens presentera 1% av vårt arbete och våra produkter. Därför ber vi var och en av våra kunder att skicka video och bilder i högsta möjliga kvalitet för att hjälpa andra människor. Du behöver inte oroa dig för att det ska gå att ta reda på var du bor eller var du befinner dig på kartan. Perfect Acoustic har levererats i hela Europa i 15 år. Vi når mer än 100 miljoner människor och har våra produkter i flera länder. Var inte rädd för att skicka referensbilder av dina panelabsorbenter, gardiner eller diffusorer.

Låt akustiken vara med dig !!!

BG