1 2 3 4

Referensarbete är mycket viktigt för oss och för våra kunder!

Skicka bilder och videor av akustiska paneler, akustiska spridare och alla typer av våra produkter. Detta hjälper dina kära kunder och de som fortfarande tänker fatta det stora beslutet.

1 2 3 4

Var inte rädd för referensbilderna!

Vi vet att många inte gillar att publicera sina hem och hem. Om det inte fanns några referensbilder av våra produkter i sådana mängder:

de skulle inte kunna bestämma hur livsliknande akustiska paneler på deras väggar eller en basfälla i hörnet skulle se ut i livet. Det skulle också vara svårt att bestämma, utan referensbilder, vilken färg eller mönster diffusorns frontpanels akustiska panel ska ha i ett vardagsrum, t.ex.: ek för en röd vägg. cirkulär frontplatta.

Sociala media

Vi tillbringar flera timmar om dagen på sociala medier och delar massor av bilder av oss själva och allt annat som betyder något.

I vårt fall tar de begärda referensbilderna bara 1-2 minuter av din dyrbara tid. Jämfört med detta kan du hjälpa andra enormt medan du undrar vilken produkt de ska köpa. Det är inte bara avsikten att köpa det som är målet. Många vet ingenting om akustik. Det är därför vi skriver så många artiklar om detta ämne eftersom vi har en enorm mängd erfarenhet. Vi delar regelbundet denna upplevelse med de människor som e-postar oss. Vi är glada att ge råd om akustik

  1. högtalarplacering
  2. val av sittplats
  3. studiokonstruktion
  4. akustisk panelplacering
  5. anpassad basfälla som du kanske har begärt

Jag kunde lista det på obestämd tid. Men kärnpunkten är att de tar ovanstående tips till sina hem. Så de kan få en idé och komma närmare att förverkliga den perfekta akustiken.

Allt med hjälp av dig!

Ta referensbilder på några minuter!

Om inte bara ur denna synvinkel kan referensbilder också användas för att illustrera kvalitet. Nästan alla våra bilder kan zooma in för att se perfekta akustiska material och exakt passform. Så här försöker vi erbjuda premiumtjänster till våra kära kunder.

Skicka också en video!

Trots att vi har sett hundratals referensbilder och skickat många videor till våra kära kunder kan vi tyvärr inte presentera 0,1% av vårt arbete med de sålda produkterna. Därför ber vi var och en av våra kunder att skicka video och bilder i bästa möjliga kvalitet för att hjälpa andra människor. Du behöver inte oroa dig för att ta reda på var du bor eller var du är på kartan. Perfect Acoustic har levererats i hela Europa i 15 år. Det kan nå mer än 100 miljoner människor och ta med sina produkter till fler länder. Detta beror på den höga spridningen, så var inte rädd för att skicka referensbilder av akustiska paneler, gardiner eller diffusorer.

Låt akustiken vara med dig !!!