Konstnärlig väggpanel

Perfect Acoustic – “Vi skapar den perfekta ljudupplevelsen”


Perfect Acoustic specialiserar sig på akustisk mätning och design, tillverkning av akustiska element samt kontors- och studiokonstruktion.
Vårt yrke är både vår hobby och vår passion, så förutom många års erfarenhet och rutin, fortbildar vi oss ständigt och håller oss uppdaterade om den senaste tekniken.

Akustiken i ljudrum, studior, musiksalor, med mera, är viktig för att uppnå bra ljud! Bra förstärkare, högtalare och kablar räcker inte för att nå det önskade ljudet! De produkter vi erbjuder hjälper dig!

När vårt företag grundades 2008 ägnade vi oss ursprungligen åt akustisk mätning. Inom kort insåg vi att detta inte var tillräckligt.
Med bara mätningar och beräkningar kan man bara uppnå 50 procent av resultaten.

Sedan började vi använda akustikpaneler på plats (som vi inte själva tillverkade), vilket gav bättre resultat, men det slutgiltiga resultatet var ändå inte perfekt.
Vi insåg att vi var tvungna att utveckla akustikpaneler som var specialiserade på låga ljud. Efter mycket forskning hittade vi rätt material och uppnådde det önskade resultatet.

Efter tillverkningen av ljudabsorberande paneler lade vi snabbt till diffusorer i vårt sortiment, eftersom de är viktiga för att uppnå högkvalitativt ljud.
Sedan dess har vi dagligen bevisat effektiviteten hos våra paneler och diffusorer i praktiken.

Vårt företag fortsätter att sträva efter att se till att alla som är intresserade av akustik kan hitta rätt produkt för dem och uppnå den ljudupplevelse de drömmer om.