Ozondesinfektion av akustisk element

Du behöver inte oroa dig för coronavirus!

Det är dags att desinficera alla akustiska paneler. Tyvärr sprider koronaviruset världen över, och det är vårt hjärta att stoppa det. Våra produkter är helt virusfria med förförpackningar och efterförpackningar ozondesinfektion!

Ozone disinfection of acoustic panel

Ozondesinfektion av akustisk panel (2)

Det är sant att coronavirus lever på fasta kroppar i upp till 12 timmar och på mjukare vävnader i upp till 6 timmar. Följaktligen skulle det inte behövas någon desinfektion.
Men eftersom vi pratar om en pandemi och människor är rädda, så vi är säkra !! Perfect Acoustic skickas redan till alla EU-länder och vi vill inte att någon ska vara rädda för att bli smittade

Ozone disinfection of acoustic panel (2)

Vad är ozondesinfektion !?

Ozondesinfektion utförs med en ozongenerator. Ozon är ett mycket kraftfullt desinfektionsmedel. Det är inte nödvändigt att ta bort föremål för ozonbehandling, varför luften kommer in kommer det att desinficera och förstöra skadliga mikroorganismer, bakterier, virus, mögel – utan att skada utrustningen.
Den stora fördelen med ozondesinfektion är att den inte lämnar efter sig skadliga eller giftiga ämnen som klor.
En annan stor fördel är att den snabbt nedbryts och omvandlas till rent syre (O2). Under desinfektionsprocessen, vid slutet av desinfektionscykeln, används ozongeneratorn för att sönderdela ozonet till rent syre, så att i slutet av behandlingen rummet eller dess innehåll:

Effekten av ozon på bakterier och virus:

Den extremt starka bakteriedödande, antivirala effekten av ozon beror på den oxiderande effekten av det aktiva syre som produceras av ozonet som separerar. Ozon bryter ner cellmembranet hos bakterier när det kommer i kontakt med cellväggen. Kontakt med explosiv oxidationsreaktion skapar ett hål i cellväggen. Bakterien börjar förlora sin form eftersom ozonmolekyler skapar ytterligare hål i cellväggen. På en bråkdel av en sekund kolliderar tusentals ozonmolekyler med bakteriecellväggen och cellen dör. Ozonmolekyler skadar viruset genom att det inte kan infektera ytterligare celler, dvs. att överföra infektionen.

Ozone disinfection of acoustic panel

Ozondesinfektion av akustisk panel

Ozondesinfektion av akustisk panel och process:

Akustikpaneler tillverkade av Perfect Acoustic lagras i ett lager innan de förpackas. I vårt lager placerar vi en högpresterande ozongenerator mellan de slutliga akustiska panelerna, som arbetar i 1 timme. (ozon dödar alla bakterier och virus på 7 minuter)
Efter ozonbehandling sönderdelas ozon på en halvtimme och blir syre !!
I akustiska paneler skadar ozon inte och förblir luktfri. Efter desinfektion får du en tunn nylonfolie och förpackningen kan börja.
Efter förpackning desinficeras de akustiska panelerna igen för att leverera bakterier till kuriren. Överlämningen sker i handskar, masker och skyddskläder, så låt oss försöka förhindra att coronavirus sprider sig i världen!

När det gäller karantän och gränsstängning kan leveransen av paket försenas med veckor.

Vi kan inte ta ansvar för förseningen vid leveransen!

 

Kategorier: Blog